Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 15.03.2013 |
Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Tofu uzené
Sójový výrobek
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
celkově | 85,58 g | 64,95 g | 20,19 g | 3 717,25 kJ (888 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na hrubší nudličky nakrájený celer, tofu a kostičky okurek promícháme s rozsekanými feferonky.Zálivku si připravíme z rajčatového protlaku, hořčice, vorčestru, cukru, octu a olejové části nálevu z celeru. Pokud použijeme celer syrový je jej potřeba uvařit a přidat pak místo toho kvalitní olej stolní.
Veganský salát s výraznou chutí po celeru a feferonech, vázaný pikantní rajčatovou zálivkou.
Místo cukru je možno použít třeba stévii.
Přidat komentář