Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 16.03.2013 |
Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Tofu uzené
Sójový výrobek
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Golden Boat Sladká chilli omáčka
Sladká chilli omáčka. Tekutý kořenící přípravek.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
celkově | 36,74 g | 51,08 g | 18,53 g | 2 304,40 kJ (550 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Předem namočené fazole uvaříme (pokud chcete minimalizovat nadýmavý efekt, tak během máčení měňte často vodu a nevařte ve vodě v níž jste namáčeli) bez soli do měkka tak, aby byly měkké, ale nerozvařené! Necháme vychladnout.Na olejí krátce podusíme na kolečka nakrájenou cibuli a před koncem tam na chvíli hodíme na jemné kostičky nakrájené uzené tofu. Necháme vychladnout.Smícháme fazole a podušenou cibuli s tofu, dále kukuřičná zrna, rozsekané feferony, nakrájenou papriku a okurky. Vše důkladně promícháme s nálevem z rozsekaného česneku, čili omáčky, oleje, octu, cukru a soli (nemusí být).
Veganský salát z luštěniny, uzeného tofu a zeleniny je spojen ostrou spojkou s výraznou chutí po čili a česneku.
A já jsem myslel, že tofu pochází z Číny nebo Japonska. Možná, že ho do Ameriky převáželi přes velkou louži na pramičkách ...
Přidat komentář