Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Broskev plněná
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • broskve čerstvé
  • tofu natural
  • sojové mléko
  • křen čerstvý
  • mandarinka

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Pěnu vytvoříme tak, že tofu nadrobíme do mixéru a ten zapneme - v tu ránu se nám sice tofu "rozprskne" na stěnu nádoby - tak mixer zastavíme a gumovou stěrkou tofu ze stěn setřeme zase zpět směrem dolu k nožům. Takto pokračujeme v závislosti na typu mixeru a počtu a postavení jeho nožů něž docílíme takového jakoby tofu másla. Pak přidáváme pomalu trochu sojového mléka aby nám vznikla pěna, do které nakonec přidáme nastrouhaný křen v závislosti na vlastní chuti.Za pomocí cukrářského sáčku s vroubkovanou trubičkou nazdobíme opláchnuté, pecek zbavené a rozkrojením navrch položené broskve.Nakonec vkusně ozdobíme mandarinkou popřípadě můžeme navrch nasypat i trochu nastrouhaného křenu, ale jen trochu jako dekoraci.

Příběh receptu

Veganský způsob dezertu - půlky broskve plněné tofu pěnou s křenem, vkusně ozdobené mandarinkou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty