Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 15.03.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Pěnu vytvoříme tak, že tofu nadrobíme do mixéru a ten zapneme - v tu ránu se nám sice tofu "rozprskne" na stěnu nádoby - tak mixer zastavíme a gumovou stěrkou tofu ze stěn setřeme zase zpět směrem dolu k nožům. Takto pokračujeme v závislosti na typu mixeru a počtu a postavení jeho nožů něž docílíme takového jakoby tofu másla. Pak přidáváme pomalu trochu sojového mléka aby nám vznikla pěna, do které nakonec přidáme nastrouhaný křen v závislosti na vlastní chuti.Za pomocí cukrářského sáčku s vroubkovanou trubičkou nazdobíme opláchnuté, pecek zbavené a rozkrojením navrch položené broskve.Nakonec vkusně ozdobíme mandarinkou popřípadě můžeme navrch nasypat i trochu nastrouhaného křenu, ale jen trochu jako dekoraci.
Veganský způsob dezertu - půlky broskve plněné tofu pěnou s křenem, vkusně ozdobené mandarinkou.
Přidat komentář