Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 21.03.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Fazolky si namočíme alespoň 4 hodiny předem, poté je uvaříme do měkka. Během vaření oloupeme a nastrouháme na hrubo mrkve, přidáme trochu tuku, podlejeme vodou a dusíme do změknutí. Ke konci přidáme pokrájenou petrželku a pepř. Směs vmícháme k fazolím, přidáme umeocet, příp. podle chuti ještě sůl, promícháme a necháme takto chvíli proležet.
Přivítejme jaro se svěžím a lehkým pokrmem, který je velice nenáročný jak časově, tak na suroviny!
Díky umeoctu dostane pokrm příjemně nakyslou chuť a společně s nasládlou mrkví je příjemně osvěžující.
Přidat komentář