Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 24.07.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Tofu s bylinkami
Sójový sýr s provensálskými bylinkami
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Rýže natural
Neloupaná rýže natural.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,12 g | 62,79 g | 24,02 g | 2 102,40 kJ (502 kcal) |
celkově | 28,24 g | 125,59 g | 48,03 g | 4 204,80 kJ (1004 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle lehce osmahneme hrášek. Smetanu s kukuřičnou moukou rozkvedláme v hrníčku a přilijeme k hrášku. Chvíli povaříme, ke konci přidáme celé plátky tofu a osolíme. Necháme prohřát.Podáváme s neloupanou rýží.
Místo hrášku můžeme použít pokrájený kopr.
Přidat komentář