Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,22 g | 68,95 g | 2,30 g | 1 569,87 kJ (375 kcal) |
celkově | 30,67 g | 206,85 g | 6,91 g | 4 709,60 kJ (1125 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v osolené vodě s kmínem. Pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle. Mrkev očistíme, nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme k pórku a zaprášíme pohankovou krupicí. Mrkev s pórkem restujeme pár minut na prudkém ohni, přisypeme uvařené brambory, promícháme a můžeme podávat.
Velice jsem si pochutnala, rychlé pro studenty ideální jídlo + já jsem si k tomu udělala i vepřové maso na přírodno = pecka, fakt dobrota
Přidat komentář