Autor: | Jana |
Datum přidání | 30.05.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,90 g | 18,78 g | 12,32 g | 901,99 kJ (215 kcal) |
celkově | 15,81 g | 37,56 g | 24,65 g | 1 803,97 kJ (431 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve si nakrájíme zeleninu. Mrkev na kolečka a zbytek zeleniny a žampióny na malé kostky.Do pánve si dáme trošku oleje a vložíme mrkev, která by měla změknout. Potom přidáme zbytek zeleniny, dýňová semínka a dochutíme trochou soli, pepře a můžeme přidat i trošku česneku a kurkumy.Když je všechna zelenina měkká, přidáme zakysanou smetanu, promícháme a je hotovo. Podáváme například s rýži.
Recept jsem si trochu upravila, smetanu jsem nedávala, ale pro inspiraci skvělé a moc jsem si pochutnala!
Přidat komentář