Autor: | Dita |
Datum přidání | 24.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 44,15 g | 114,42 g | 42,50 g | 4 022,42 kJ (961 kcal) |
celkově | 132,45 g | 343,26 g | 127,49 g | 12 067,25 kJ (2882 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oškrábeme a uvaříme do měkka. Slunečnicová semínka opražíme a dáme stranou do mističky. Brokolici podusíme na pánvi pod pokličkou asi 10 minut, poté přidáme očištěnou a nastrouhané mrkve na hrubém struhadle, plátek másla a pohankovou krupici, vše dobře promícháme a lehce orestujeme. Scezené brambory rozmačkáme společně s mlékem a přimícháme slunečnicová semínka. Podáváme posypané sýrem a podle chuti osolíme.
Přidat komentář