Autor: | Dita |
Datum přidání | 05.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,81 g | 66,64 g | 5,69 g | 1 511,74 kJ (361 kcal) |
celkově | 54,06 g | 333,19 g | 28,47 g | 7 558,70 kJ (1805 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži dáme vařit. Mezitím si na másle orestujeme papriku, osolíme, přidáme nastrouhanou mrkev , pohankové vločky a ještě pár minut opékáme. Nakonec přisypeme na kousky pokrájená rajčata a uvařenou rýži. Podáváme sypané nivou.
dala bych si to bez rajčat ale jinak bezva :-)
Tak jsem tento recept vyzkoušela a velice mě překvapilo, jak je to dobré. Já jím také očima a obrázek, mě moc nepřesvědčil. Všem doporučuji moc dobré.
Dobré pro lidi co mají rádi restovanou zeleninu. Pokud se vymění paprika a rajčata za kukuřici tak se to dá.
Přidat komentář