Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,16 g | 51,56 g | 5,04 g | 1 134,42 kJ (271 kcal) |
celkově | 20,78 g | 257,78 g | 25,21 g | 5 672,11 kJ (1355 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny si uvaříme do měkka v osolené vodě. Na pánvi si mezitím rozpálíme máslo (nebo nejlépe ghí), orestujeme dozlatova cibulku a ke konci přidáme drobně nakrájený česnek a hlivu. Společně prohřejeme a směs smícháme s uvařenými těstovinami. Přidáme sušený česnek, majoránku a lehce osolíme a opepříme.
Přidat komentář