Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 28.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Očištěnou zeleninu nastrouháme na malé jemné nudličky.Sojové mléko nalejeme/rozděláme do vysoké ouzké nádoby ve které můžeme tyčovým mixérem "šlehat". Zdůrazňuji vysoká ouzká! Začneme šlehat sojové mléko za stálého mírného přilévání olivového oleje až bude hustá jako majonéza. Přidáme dle chuti česnek.Smícháme s nastrouhanou zeleninou a dochutíme citrónovou šťávou a popřípadě solí.
No tento recept je zdravý hlavně kvůli syrovému celeru. No a mrkvička je taky na jedničku :-D. Vhodný třeba na chlebíčky a při velké jemnosti nastrouhané zeleniny i na jednohubky, či prostě jen tak k snídani
Proč je v ingrediencích uveden slunečnicový olej a v postupu je olivový?
Přidat komentář