Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 25.03.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Korpus:
Náplň:
Mandarinková zmrzlina:
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Almond Original alpro
Mandlový nápoj, zdroj vápníku a vitamínů.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,58 g | 53,58 g | 91,50 g | 4 657,50 kJ (1112 kcal) |
celkově | 195,80 g | 535,84 g | 915,00 g | 46 574,95 kJ (11124 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Korpus: Nejprve rozmixujeme kešu na mouku. Přidáme ostatní ingredience a promícháme. Dlaní vymačkáme na dno formy a dáme na chvíli do lednice.
Náplň: Vše v rychlém mixéru rozmixujeme na jemno a nalijeme na zchladlý korpus. Dáme do mrazáku, až se hmota přestane lepit na formu, tak přendáme do lednice, kde ji přechováváme do konzumace.
Zmrzlina: Mandlové mléko si připravíme tak, že jeden šálek mandlí smícháme se třemi šálky vody. Důkladně rozmixujeme a přecedíme. Suroviny na zmrzlinu rozmixujeme na jemný krém. Ochutnáme, zda je dost sladká a případně přidáme agáve sirup. Poté dáme do nádoby zamrazit.
Tento recept zde uvádím s písemným souhlasem jeho majitele zivyzivot.cz Je to nepečený zákusek.
Přidat komentář