Autor: | lanvin |
Datum přidání | 24.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,73 g | 29,77 g | 22,27 g | 1 461,18 kJ (349 kcal) |
celkově | 34,91 g | 119,07 g | 89,07 g | 5 844,70 kJ (1396 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Chléb dáme do trouby, aby ztvrdnul a dal se nastrouhat. Z cibule odkrojíme vrchní a spodní část, dáme ji do hrnce s vařící vodou a vaříme až trochu změkne. Necháme vychladnout a vydlabeme vnitřek, aby se cibule dala naplnit. Na oleji orestujeme nakrájený česnek a nasekaný vnitřek z cibule. Přidáme nasekané oříšky a žampiony. Dusíme asi 5 minut. Směs promícháme s nastrouhaným chlebem a petrželkou. Dochutíme solí a pepřem. Cibuli touto směsí naplníme, zabalíme do alobalu, vršek necháme otevřený a pečeme v troubě 30-40 minut při 160°C.
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Přidat komentář