Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Čočku přebereme, opereme a namočíme alespoň na dvě hodiny do vody. Čočku uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme papriku, hořčici, okořeníme a restujeme pár minut na prudkém ohni. Pánev stáhneme z ohně, přidáme čočku a na měsíčky pokrájená rajčata. Podáváme samotné jako salát nebo s celozrnným pečivem.
Přidat komentář