Autor: | Frodik |
Datum přidání | 11.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,67 g | 42,43 g | 0,80 g | 1 063,49 kJ (254 kcal) |
celkově | 70,69 g | 169,70 g | 3,22 g | 4 253,96 kJ (1016 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Namočenou čočku přes noc uvaříme doměkka a zbytek vody scedíme. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na troše másla a pár kapkami vody. Dále přidáme na hrubou nastrouhanou mrkev, podlijeme vodou a kečupem, osolíme a podusíme doměkka. Nakonec vmícháme uvařenou čočku, bylinky a prolisovaný česnek. Jako přílohu podáváme na kousky potrhaný ledový salát s rajčaty a jogurtovou zálivkou, kterou jsme smíchali se špetkou hořčice.
Přidat komentář