Autor: | Frodik |
Datum přidání | 30.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Rýže natural
Neloupaná rýže natural.
Rýži propláchneme a přesypeme do malého hrnce kde jsme ještě před tím rozehřáli olej. Zalijeme odpovídajícími množstvím horké vody (1 rýže:2 vody) a zvolna dusíme pod pokličkou. Změklou rýži ochutíme sojovou omáčkou.Tofu prohřejeme na pánvi z obou stran. Přilijeme pár lžic vody a přikryjeme pokličkou. Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo vodou, osolíme a přivedeme k varu. Pak do omáčky přidáme hořčici, mírně osladíme a doředíme smetanou. Někdy dávám ještě špetku muškátového oříšku.
Přidat komentář