Autor: | Lucy |
Datum přidání | 11.05.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 30 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Zeleninové lečo sterilované
Sterilovaná zelenina vícedruhová
Pikantní zeleninová směs Ljutenica
Zpracovaná sterilovaná zelenina vícedruhová. Lehce pálivý zeleninový…
Předem namočenou čočku uvaříme ve stejné vodě, ve které jsme máčeli a přidáme sůl. Než se čočka uvaří tak do mísy nakrájíme jarní cibulku, tempeh a přidáme dle chuti sterilovanou zeleninu i s trochou nálevu.Přidáme uvařenou čočku, dosolíme, dopepříme a dokyselíme nálevem. Je to rychlé, zdravé a strašně dobré jídlo!
Přidat komentář