Autor: | Lelinka |
Datum přidání | 11.07.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,83 g | 20,54 g | 11,81 g | 1 078,16 kJ (258 kcal) |
celkově | 67,31 g | 82,15 g | 47,23 g | 4 312,64 kJ (1030 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do rozšlehaných vajec vmícháme uvařenou rýži, nadrobno nasekanou šunku, sýr, přidáme pepř a posekanou pažitku. Na pánvi ze směsi tvoříme malé lívanečky, které opečeme z obou stran.
Bylo to výborné a protože jsem nevěděla,kolik toho bude z jedné dávky,tak jsem to zdvojnásobila. Chuť je moc dobrá,udělala jsem to na oběd s bramborami.
Přidat komentář