Autor: | Viťa |
Datum přidání | 12.02.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kuřecí játra
Kuřecí játra hluboce zmrazená. Třída jakosti A.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Hlubocezmrazené kuřecí játra
Kuřecí játra hlubokozmrazené, třída A
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 63,77 g | 18,84 g | 34,74 g | 2 725,34 kJ (651 kcal) |
celkově | 127,55 g | 37,68 g | 69,49 g | 5 450,67 kJ (1302 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na oleji osmahneme cibuli a přidáme očištěná a na menší kousky nakrájená játra.Když jsou játra propečená, přidáme česnek, máslo a osolíme a opepříme.Potom vše zalijeme smetanou, ještě chvilku povaříme. Poté celou směs přendáme do mixéru a rozmixujeme na jemno. Vmícháme piniové oříšky a dáme vychladit asi na 2 hodiny do ledničky.
Přidat komentář