Autor: | Viťa |
Datum přidání | 10.03.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Těsto:
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,95 g | 41,13 g | 12,07 g | 1 137,57 kJ (272 kcal) |
celkově | 39,54 g | 411,30 g | 120,68 g | 11 375,70 kJ (2717 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Suroviny na těsto smícháme dohromady. Těsto přendáme do dortové formy a dáme péct asi na 170°C na 25 minut. Mezitím si oloupeme jablka a nakrájíme na kostičky. Jablka dáme do hrnce, přidáme šťávu z jednoho citrónu, vanilkový cukr, víno a rozinky. Když jablka změknou, přidáme kukuřičný škrob rozmíchaný v trošce vody a zahustíme jablka. Jablečnou náplň navrstvíme na hotový, vychladlý korpus a dáme do ledničky ztuhnout.
Přidat komentář