Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 55 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 28,51 g | 98,85 g | 12,20 g | 2 458,28 kJ (587 kcal) |
celkově | 114,04 g | 395,39 g | 48,80 g | 9 833,10 kJ (2348 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nakrájené rohlíky namáčím do mléka s rozšlehaným vejcem a poté je naskládám do máslem vymazaného pekáče. Udělám první vrstvu. Na ni rozetřu tvaroh smíchaný s vejcem a vanilkovým cukrem. Dýni nastrouhám a cca 5 minut podusím na másle, vychladlou dýni smíchám s nastrouhaným jablkem a navrším na tvarohovou vrstvu. Povrch opět zaskládám máčenýma rohlíkama a upečeme. Po upečení lehce posypu skořicí a pokapu rozpuštěným máslem.
Přidat komentář