Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,87 g | 96,38 g | 6,81 g | 2 096,45 kJ (501 kcal) |
celkově | 47,73 g | 192,76 g | 13,62 g | 4 192,90 kJ (1001 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuřecí nebo krůtí maso si rozřízneme a naklepeme na vále abychom udělali "větší placky", které bude možno zavinout, maso si osolíme dle chuti, na povrch poklademe nadrobno nakrájené sušené švestky, které jsme nechaly alespoň 8hod marinovat v rumu, eventuelně červeném víně a k tomu přidáme drobné pokrájené rozinky, předtím to můžeme společně promíchat, aby se chutě promíchali a až pak naklást na maso. Celé opatrně zarolujeme, svážemě aby drželo tvar a na troše rozpáleném slunečnicovém oleji osmahneme dozlatova. Až bude masíčko hotové, podáváme nejlépe k opečeným bramborům, je to výborné propojení chutí, netradičního rázu:) Dobrou chuť.
Přidat komentář