Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 24.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 28,98 g | 19,40 g | 16,43 g | 1 443,57 kJ (345 kcal) |
celkově | 86,95 g | 58,20 g | 49,28 g | 4 330,71 kJ (1034 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Lilek podélně nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Pak jej opláchneme, osušíme, potřeme olejem a z obou stran ogrilujeme. Naplníme připravenou náplní, stočíme, sepneme párátkem a ještě minutu grilujeme.
Náplň: Na oleji necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibulku, přidáme mleté maso, plátky žampionů a vejce, restujeme. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem. Do hotové směsi vmícháme strouhaný sýr a nasekané bylinky.
Hmmm výborný recept, také jsem to dělala a doma se po tom zaprášilo.
Přidat komentář