Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 10.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
45 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Menší cukety omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Z ostatních surovin metličkou vyšleháme řídké těstíčko. Do nádoby s těstíčkem vsypeme cuketu a promícháme. Menší pekáček vyložíme pečícím papírem a na něj vylijeme cuketovou směsici. Pečeme v troubě při 180 stupních 30 až 40 minut.
Přidat komentář