Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 23.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Mléko čerstvé polotučné Moravia
Čerstvé mléko polotučné - pasterizované. Tuk min. 1,5%.
Čerstvé mléko polotučné
Mléko čerstvé polotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku nejméně 1,5 %…
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Mléko polotučné 1,5% tuku
Čerstvé mléko polotučné 1,5 % tuku
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Biosal Mořská sůl hrubá
Jedlá mořská sůl sbíraná ručně
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,12 g | 44,40 g | 4,21 g | 1 232,70 kJ (294 kcal) |
celkově | 104,98 g | 355,17 g | 33,67 g | 9 861,60 kJ (2355 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Promyjeme pohanku a lehce osolenou vaříme asi 5 minut ve vodě. Poté pohanku scedíme, vsypeme do pekáče, přidáme tvaroh rozmíchaný s cukrem, spařené rozinky a vše promícháme. Zalijeme mlékem a navrch dáme trochu másla. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
Přidat komentář