Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 28.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Sedlčanský Hermelín babiččiny bylinky
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rýžové nudle bezvaječné
Rýžové nudle - těstoviny bezvaječné sušené
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,61 g | 44,17 g | 13,73 g | 1 499,10 kJ (358 kcal) |
celkově | 54,45 g | 176,66 g | 54,94 g | 5 996,40 kJ (1432 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oloupeme a nakrájíme cibuli - nejlépe aspoň 2 ks červené.Na pánvičce rozehřejeme máslo. Do hrnce s osolenou vodou dáme vařit rýžové nudle (popř. těstoviny).Mezitím na pánvičce mícháme cibuli, ke které po chvilce přidáme hermelíny. Ve chvíli, kdy se hermelíny začnou rozpouštět, scedíme nudle, které na pánvičku přídáme. Okořeníme a mícháme. Jako koření jsem použila granulovaný česnek, sladkou papriku a provensálské bylinky. Můžete do jídla přidat i sójovou omáčku.
Přidat komentář