Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 23.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Kuřecí šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality. max.obsah…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,46 g | 2,63 g | 3,91 g | 594,72 kJ (142 kcal) |
celkově | 244,60 g | 26,30 g | 39,07 g | 5 947,20 kJ (1420 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Formu na bábovku si vymažeme a vysteleme jí naklepaným kuřecím masem, které jsme si osolili a opepřili. Další vrstva se skládá z plátků šunky, nakrájených a oloupaných žampiónů, okurky a cibule. Navrch opět kuřecí maso. Vše zalijeme rozšlehaným vajíčkem, přikryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C.
od kolegyně z práce
Přidat komentář