Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 25.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Jihočeský Cottage
Čerstvý sýr ve smetaně bez příchuti
Jihočeský Cottage pažitka
Čerstvý sýr ve smetaně pažitka
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,94 g | 28,99 g | 8,09 g | 1 311,50 kJ (313 kcal) |
celkově | 25,94 g | 28,99 g | 8,09 g | 1 311,50 kJ (313 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Lilek necháme opotit, poté nakrájíme na půl kolečka, mrkev nastrouháme na plátky, sýr rozmícháme s vajíčkem, přidáme bylinky a vše smícháme v zapékací misce. Dáme péct cca na 20 min.
Přidat komentář