Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 11.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Mléko čerstvé polotučné Moravia
Čerstvé mléko polotučné - pasterizované. Tuk min. 1,5%.
Čerstvé mléko polotučné
Mléko čerstvé polotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku nejméně 1,5 %…
Mléko polotučné 1,5% tuku
Čerstvé mléko polotučné 1,5 % tuku
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,62 g | 33,09 g | 11,15 g | 1 224,52 kJ (292 kcal) |
celkově | 33,24 g | 66,17 g | 22,30 g | 2 449,03 kJ (585 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do zapékací nádoby. Přidáme brokolici na růžičky, cibuli na kousky a osolíme. Pečeme cca 15 minut, poté přidáme rozšlehané vejce s mlékem a pečeme do zlatova.
toto je super dobrota, dělám často, ještě sypu navrch sýr a dávám zapéc i se sýrem.
Přidat komentář