Autor: | Ivana |
Datum přidání | 03.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pikantní koření na pomazánky
Kořenící přípravek bio
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,22 g | 37,72 g | 5,48 g | 1 053,93 kJ (252 kcal) |
celkově | 33,65 g | 113,17 g | 16,44 g | 3 161,80 kJ (755 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Čerstvou hlívu nakrájíme a dáme na pánev s trochou olivového oleje. Krátce osmahneme, poté podlijeme horkou vodou asi 200-250 ml (podle množství hlívy), přidáme kari a sůl a dusíme pod pokličkou asi 15-20 min. Kuskus nasypeme do misky a zalejeme horkou vodou, aby byl ponořený. Necháme odstát až nabobtná. Potom ho slijeme přes sítko a přidáme k hlívě. Voda by měla být skoro vydušená, ale je dobré, aby malinko zbylo na dně pánve. Jídlo není potom suché. Promícháme a můžeme podávat.
Přidat komentář