Autor: | neznámý |
Datum přidání | 12.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrách žlutý
Hrách žlutý, loupaný, půlený
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Hrách propereme a namočíme alespoň na 3 hodiny do vody. Hrách opět propereme a uvaříme v čerstvé vodě. Po 15 minutách přisypeme koriandr. Na másle si osmahneme pozvolna cibulku. Omytou papriku zbavíme jadérek a pokrájíme na malé kostičky, stejně tak rajčata. Jakmile je hrách měkký vmícháme rajčata, papriky, osmahnutou cibulku, podle chuti osolíme a vaříme už jen pár minut. Podáváme s petrželkou.
Přidat komentář