Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,10 g | 47,60 g | 3,51 g | 1 300,09 kJ (311 kcal) |
celkově | 80,41 g | 190,42 g | 14,02 g | 5 200,34 kJ (1242 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Čočku si namočíme předem stejně jako Jidášovo ucho. Poté čočku uvaříme doměkka, na pánvi si dozlatova orestujeme drobně pokrájenou cibulku, přidáme podle potřeby mouku a ocet, vmícháme pokrájené Jidášovo ucho, prohřejeme a dochutíme solí případně pepřem. Přimícháme k uvařené čočce a podáváme třeba s plátkem chleba.
Přidat komentář