Autor: | Lucka |
Datum přidání | 11.09.2011 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Těsto vyválím na tenčí obdélníky, potom si připravím rybu, osolím. Salám si nakrájím na jemno a nechám na pánvičce orestovat. Potom si do obdélníku s těsta pokladu postupně rybu společně s kousky salámu, aby nebyla uvnitř úplně vysušená, hezky pustí šťávu, vše zabalím do těsta, potřu rozšlehaným vajíčkem a zasypu lehce strouhankou, na to dám plátek rajčete a dám do trouby péct, hotové jídlo poznám podle zezlátnutí. U nás se to osvědčilo hlavně pro to, že i chlap si uvnitř kromě ryby najde "kus masa":) Dobrou chuť.
Přidat komentář