Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Strouhaný sýr Švýcarského typu
Přírodní, polotvrdý, zrající sýr
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,67 g | 65,34 g | 5,90 g | 1 617,87 kJ (386 kcal) |
celkově | 100,02 g | 392,06 g | 35,39 g | 9 707,21 kJ (2318 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety si uvaříme podle návodu. Na rozpálené pánvi dozlatova orestujeme cibulku, přidáme česnek a rajčata, směs prohřejeme, nakonec přidáme špetku kari, sůl a podle chuti pepř. Podáváme k těstovinám se strouhaným sýrem (případně tofu pro vegany).
Přidat komentář