Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
kdo chce může ještě přidat tvrdý salám (nebo slaninu/špek)
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Nejdřív si vykostíme stehno, rozložíme a podle chuti osolíme, pak si na maso dáme bílé zelí a můžeme přidat osmahnutý tvrdý salám na pánvičce (jako méně zdravější ale chutnější varianta je slanina/špek), celé to srolujeme a upevníme do alobalu nebo folie. Takto to dám do vyhřáté trouby pouze na 70°C! V troubě to při průběžném a občasném otočení nechám alespoň 7 hodin, masíčko je nádherně šťavnaté a křehké, dobře propečené, hotové podáváme s červeným zelím, šťávou z výpeku a knedlíčky. ...... neuvěřitelně chutné:-)
Jako zdravější variantu můžete zvolit krůtí maso. Během pečení hlídáme.
Nevím ale péct to 7hodin to mi přijde na mrhání času. To dřív chci pnu hlady
Nevím ale péct to 7hodin to mi přijde na mrhání času. To dřív chci pnu hlady
Přidat komentář