Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Z ingrediencí na těsto si vypracujeme kvásek, necháme vzejít a knedlíčky po zpracování vytvaruji do tvaru jakých potřebuji, uvaříme v osolené vodě a mezitím si rozmáčkáme nebo rozmixujeme připravené jahody, mámě li z kompotu, necháme si stranou i trochu jahodové šťávičky z ní a jahody poté dosladíme, nakonec pro lepší konzistenci přidávám jahodou marmeládu, aby nebyl přeiv moc řídký nebo tekutý. Kdo nemá rád příliš sladké už nesladíme, kompot a marmeláda jsou již oslazené. Hotovou směsí/přelivem zaliji uvařené knedlíčky a můžeme podávat. Kdo má čerstvé, může ještě dozdobit;-)
Přidat komentář