Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Do drůbežího vývaru si dám nakrájené brambory na menší kousky a mrkev, nechám vše vařit do úplného změknutí. Když jsou mrkev i brambory měkké, romixuji ponorným mixérem. Mezitím si na pánvičce osmahnu salám - musí být nějaký tvrdý (turistický apod.), já používám uherák v Bio kvalitě bez éček. Poté dochutím solí, vložím nať a zaliji smetanou, vše promíchám. Servírujeme lehce posypané osmahnutým uherákem a fazolkami mungo.
Přidat komentář