Autor: | Lucka |
Datum přidání | 08.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Mina Vegetable oil
Jedlý rostlinný olej jednodruhový nebo vícedruhový
Na pánvičce si necháme rozpálit olej a jen narychlo osmahnu porce ryby, kterou jsem si před tím nasolila. Potom jí hned vyndám a přendám do zapékací mísy, rybu potřu rozmačkaným strožkem česneku nebo použiju sušený česnek, osolím dle chuti a vše posypu na co nejjemněji pokrájeným nebo nastrouhaným sýrem typu Hermelín (lze použít i rovnou nějaký ochucený) a dám do trouby zapéct, dokud sýr nezačne zlátnout a vonět. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář