Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Cukr moučka
Cukr práškový
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Mák mletý 100 %
Olejnatá semena loupaná.
Do vody si dám vařit brambory, jsou-li pěkné, stačí očistit a vařit se slupkou, jinak potom oloupat, lehce osolím a vařím do změknutí. Jsou-li měkké, nakrájíme brambory a vložíme mezi ně plátky másla. Smícháme si mletý mák s cukrem (možná by šlo použít i stevii) a posypeme brambory, ihned podáváme.
Jsem studentka a proto je pro mě někdy dost těžké si narychlo něco uvařit, aniž bych musela skončit u bagety nebo konzervy. Tohle je rychlé a dobré, zasytí a lepší než kupované polotovary.
Přidat komentář