Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Nejprve si z hrášku slijeme vodu, na cedníku ho ještě propereme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka, potom si připravené brambory uvařím v osolené vodě doměkka jako na kaši. Přidám 1 lžíci másla, majoránku, utřený česnek, uvařený hrášek a asi 150 ml horkého mléka-šlehačem pak vyšlehám, neměla by to být úplně kaše, spíše aby trošku zůstala hrudkovitá, více hustá. Nakonec jen dozdobím třeba bazalkou nebo plátkem dobré šunky (bez éček). Dobrou chuť.
Přidat komentář