Autor: | Lucka |
Datum přidání | 13.03.2012 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Datle bez jader
Datle sušené
Suroviny si jednotlivě podle návodu dáme do domácí pekárny, po zaznění signálu přidáváme semínka - to aby se nepomlela, ale byla v chlbeíku celá. Poté necháme pekárnu pracovat, dala jsem na tmavší kůrku, máme rádi když křupe:-)Pokud budete dělat v klasické troubě, nechte nejprve vzejít kvásek, poté uhněteme těsto na chléb a přidáme semínka a oříšky dle chuti společně s datlemi a ve vyhřáté troubě pečeme do zlatavé kůrčičky. Necháme chléb vychladnout a můžeme podávat, díky lžíci oleje a datlím je krásně vláčný a chutný. Nám moc zachutnal, sice tvar se mi moc nepovedl ale chuť byla skvělá:-)Podáváme namazaný oblíbenou pomazánkou nebo jen tak:)
Místo sušených datlí můžete vyzkoušet i jiné druhy sušeného ovoce.
Přidat komentář