Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na oleji si osmahneme dozlatova cibulku, potom přidáme nakrájené houbičky a zlehka podlijeme, osolíme, přidáme kmín podle chutí a asi 1 lžičku citronové šťávy, vše necháme cca 20 minutek podusit, ke zjemnění můžeme přidat 1 a půl lžičky dobrého másla (používám jen Bio) a nakonec k houbové směsi přidáme 1 vajíčko, necháme ještě vše spojit a podle vejce poznáme, že bude hotovo. Má to zvláštní říz a je to rychlovka k večeři, hlavně když máte plný mrazáček hub:-) Podáváme s pečivem nebo toastem. Dobrou chuť.
Přidat komentář