Autor: | Nicky |
Datum přidání | 13.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrách přebereme, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Žlutý půlený hrách není třeba předem namáčet. Použijeme vyšší hrnec, má tendenci hodně pěnit a přetékat. Solíme až nakonec, zároveň kořeníme a lisujeme/krájíme česnek.
Hrách se snadno rozvaří, ale kdo má polévku raději jemnější, rozmixuje. Na zjemnění je dobré nakonec přidat lžičku másla.
Přidat komentář