Autor: | lukesova.olga@ |
Datum přidání | 24.02.2013 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Hrozny révy vinné
Bezpeckové bílé
Omyté hrušky nožem nebo škrabkou částečně oloupneme. Hrušku na jedné spodní straně seřízneme, aby pěkně stála. Na párátka dle libosti napícháme kuličky hroznového vína, rozinek..... A napícháme vše do hrušky, aby vznikl ježek. Možno použít čerstvé ovoce, menší jahody, borůvky, maliny, nebo sušené brusinky, velké rozinky sultánky.
Dcera ráda tvoří a zdobí jídlo na talíři, tohle je naše oblíbená svačinka.
Čím víc druhů ovoce použijete, tím bude ježek lépe a chutněji vypadat :o)
Přidat komentář