Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,18 g | 50,11 g | 3,28 g | 1 159,25 kJ (277 kcal) |
celkově | 49,08 g | 300,64 g | 19,66 g | 6 955,50 kJ (1661 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku i rýži propereme a uvaříme samostatně doměkka. V misce smícháme pohanku a rýži s prolisovaným česnekem. Dále přidáme na drobno pokrájený tempeh a bylinkovou sůl. Pokud nemáme bylinkovou sůl, nahradíme ji solí a bylinkami podle chuti (může to být tymián, bazalka, oregano, majoránka a další). Všechny suroviny důkladně promícháme. Vytvarované karbanátky obalíme ve strouhance a klademe na plech vymazaný olejem nebo vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi půl hodiny. Zhruba v půlce pečení karbanátky otočíme a dopečeme. Uvedené množství je na 2 plechy.
Přidat komentář