Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Očistíme si pstruha, omyjeme a lehce zasypeme sušenou majoránkou, na másle na pánvi pstruha z obou stran opečeme nebo můžeme použít parní hrnec (kdo má). Dáme si vařit pohanku podle návodu do vody a přidáme sójovou omáčku. Potom si na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájený česnek a promícháme s uvařenou pohankou. Podáváme jako přílohu k rybě a nakonec dochutíme špetkou pepře a mořskou solí.
Přidat komentář