Autor: | flybee |
Datum přidání | 09.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Rýže natural
Neloupaná rýže natural.
Shiro Miso
Bílá rýže Muso
Rýži důkladně propláchneme a necháme oschnout do sucha. V hrnci zalijeme 3-4 šálky vody a vaříme na mírném plameni pod pokličkou 30 minut, až se všechna voda vyvaří. Před koncem vaření přidáme na několik minut jemně nakrájenou mrkev. Poté odstavíme a necháme 5 minut chladnout. Přidáme ghí a miso a směs rozmixujeme tyčovým mixérem. Ihned podáváme.
Můžeme obměnit libovolným druhem zeleniny nebo sušeným ovocem, které necháme namočené v teplé vodě a dál nevaříme. Dobře chutná také se slunečnicovými semínky.
Přidat komentář