Autor: | flybee |
Datum přidání | 30.12.2011 |
Druh receptu | Příloha, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Z vajec, mléka a mouky připravíme tuhé těsto. Těsto protlačíme přes síto s cca 1 cm velkými otvory do osolené vařící vody. Již uvařené noky propláchneme studenou voudou a promastíme máslem. V keramické míse vše promícháme s brynzou a necháme prohřát v troubě. Před podáváním můžeme posypat mletými vlašskými ořechy.
Tochu jsem se bála té brynzy, ale dopadlo to výborně, určitě zas někdy udělám.
Přidat komentář