Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
45 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Ovesné vločky nasypeme do misky, zalijeme horkou vodou a necháme je nasáknout. Mezitím si na oleji osmahneme pórek, přidáme na drobné kostičky pokrájený celer, osolíme a z pozvolna opečeme. Ke konci přidáme kostičky tempehu. K rozmočeným vločkám přidáme nasekanou petrželku, na hrubo nastrouhanou mrkev, petržel, vejce a sůl. Zahustíme moukou. V ruce tvarujeme knedlíčky, které dáváme do vroucí vody. Jakmile nám vyplavou, povaříme ještě zhruba 2 minutky, záleží také na velikosti.
Přidat komentář