Autor: | Hanka pH |
Datum přidání | 10.03.2013 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 15 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,38 g | 26,50 g | 0,25 g | 559,11 kJ (134 kcal) |
celkově | 8,75 g | 53,00 g | 0,50 g | 1 118,23 kJ (267 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oloupeme a uvaříme s kmínem a solí (nejlépe v parním hrnci) a umícháme. Zelí bez vody překrájíme na menší kousky, ohřejeme a smícháme s umíchanými brambory. Sypeme zelenými natěmi.
Výborné samotné nebo s kouskem pečeného krůtího masa.
Skvělé
Přidat komentář